hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuřecí korma (1).JPGkuřecí korma (2).JPGkureci korma.JPG
    • kuřecí korma (1).JPG
    • kuřecí korma (2).JPG
    • kureci korma.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do pekáčku nejprve dáme 5 lžic jogurtu, potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme. Kuře nejprve rozpůlíme, potom odstraníme středovou kost, kterou nevyhazujeme. Kuře osolíme a v pekáčku promícháme s marinádou. Pekáček zakryjeme potravinářskou fólií a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Mezitím si ze středové kosti z kuřete uvaříme v tlakovém hrnci vývar na podlévání. 2 - V hrnci rozpálíme olej, přidáme všechno koření, promícháme je s olejem, velmi krátce vše zasmahneme a vložíme kuře i s marinádou. Vše podlijeme 2 naběračkami drůbežího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud kuře není měkké. Dle chuti omáčku osolte a omáčku lehce dochuťte citronovou šťávou. Jako přílohu podávejte dušenou rýži, ideálně basmati. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu






  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz