hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kachna na višních (1).JPGkachna na višních (4).JPG
    • kachna na višních (1).JPG
    • kachna na višních (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu osolíme a to i zevnitř. Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, cibuli na čtvrtky a takto připravenou zeleninu osmahneme na lžíci másla. Za občasného míchání povaříme zeleninu 5 minut a poté ji vložíme na dno zapékacího pekáče. Na zeleninu vložíme kachnu, podlijeme ji polovinou vína a naběračkou drůbežího vývaru a vložíme ji do trouby předehřáté na 210 stupňů. Kachnu pečeme celkem 90 minut v zakrytém pekáči. 2 - Během pečení kachnu podlévejte výpekem. V polovině času pečení kachnu otočte a přidejte ke kachně 5 lžic nakládaných višní i se šťávou. Dále platí, že kachnu při pečení přeléváme výpekem. 3 - Do menšího hrnce vložte 5 lžic višní i se šťávou a zbytek vína. Vše promíchejte, přiveďte k varu, stáhněte plamen na polovinu a povařte pod pokličkou 5 minut. Jednotlivé porce na talíři přelijte výpekem se zeleninou a višněmi a přidejte svařené višně s vínem. Ideální přílohou k této pochoutce jsou brambory. Hezky si je rozšťouchejte v sosíku a pochutnávejte si na této výjimečné pochoutce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz