hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kachna na višních (1).JPGkachna na višních (4).JPG
    • kachna na višních (1).JPG
    • kachna na višních (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu osolíme a to i zevnitř. Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, cibuli na čtvrtky a takto připravenou zeleninu osmahneme na lžíci másla. Za občasného míchání povaříme zeleninu 5 minut a poté ji vložíme na dno zapékacího pekáče. Na zeleninu vložíme kachnu, podlijeme ji polovinou vína a naběračkou drůbežího vývaru a vložíme ji do trouby předehřáté na 210 stupňů. Kachnu pečeme celkem 90 minut v zakrytém pekáči. 2 - Během pečení kachnu podlévejte výpekem. V polovině času pečení kachnu otočte a přidejte ke kachně 5 lžic nakládaných višní i se šťávou. Dále platí, že kachnu při pečení přeléváme výpekem. 3 - Do menšího hrnce vložte 5 lžic višní i se šťávou a zbytek vína. Vše promíchejte, přiveďte k varu, stáhněte plamen na polovinu a povařte pod pokličkou 5 minut. Jednotlivé porce na talíři přelijte výpekem se zeleninou a višněmi a přidejte svařené višně s vínem. Ideální přílohou k této pochoutce jsou brambory. Hezky si je rozšťouchejte v sosíku a pochutnávejte si na této výjimečné pochoutce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz