hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    rožmitálské kuře (1).JPGrožmitálské kuře (4).JPG
    • rožmitálské kuře (1).JPG
    • rožmitálské kuře (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na tomto základu povaříme naporcované kuře z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Porce kuřete potom vyndáme na talíř, vložíme do hrnce houby nakrájené na tenké plátky, přidáme nasekanou petrželku, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Stáhneme trochu plamen a povaříme pod pokličkou 4 minuty. Potom přidáme trochu vývaru a vrátíme zpět porce kuřete. Vývaru přilijeme jen tolik aby se vše dusilo. Vývar si jednoduše připravíme vyříznutím středové kosti z kuřete. Tuto kost následně vložíme do tlakového hrnce, povaříme 40 minut a vývar na podlévání je hotový. Stáhneme výrazně plamen a dusíme dokud maso není měkké. 2 - Když maso změkne, vyndáme ho na talíř, do hrnce vložíme na kostičky nakrájené papriky a na menší kousky nakrájenou jarní cibulku i se zelenými částmi, vše důkladně promícháme a dle potřeby můžeme dolít vývar. Vše necháme přejít 5 minut varem a je hotovo. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo ječné kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz