hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    rožmitálské kuře (1).JPGrožmitálské kuře (4).JPG
    • rožmitálské kuře (1).JPG
    • rožmitálské kuře (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na tomto základu povaříme naporcované kuře z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Porce kuřete potom vyndáme na talíř, vložíme do hrnce houby nakrájené na tenké plátky, přidáme nasekanou petrželku, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Stáhneme trochu plamen a povaříme pod pokličkou 4 minuty. Potom přidáme trochu vývaru a vrátíme zpět porce kuřete. Vývaru přilijeme jen tolik aby se vše dusilo. Vývar si jednoduše připravíme vyříznutím středové kosti z kuřete. Tuto kost následně vložíme do tlakového hrnce, povaříme 40 minut a vývar na podlévání je hotový. Stáhneme výrazně plamen a dusíme dokud maso není měkké. 2 - Když maso změkne, vyndáme ho na talíř, do hrnce vložíme na kostičky nakrájené papriky a na menší kousky nakrájenou jarní cibulku i se zelenými částmi, vše důkladně promícháme a dle potřeby můžeme dolít vývar. Vše necháme přejít 5 minut varem a je hotovo. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo ječné kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz