Postup
1 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na tomto základu povaříme naporcované kuře z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Porce kuřete potom vyndáme na talíř, vložíme do hrnce houby nakrájené na tenké plátky, přidáme nasekanou petrželku, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Stáhneme trochu plamen a povaříme pod pokličkou 4 minuty. Potom přidáme trochu vývaru a vrátíme zpět porce kuřete. Vývaru přilijeme jen tolik aby se vše dusilo. Vývar si jednoduše připravíme vyříznutím středové kosti z kuřete. Tuto kost následně vložíme do tlakového hrnce, povaříme 40 minut a vývar na podlévání je hotový. Stáhneme výrazně plamen a dusíme dokud maso není měkké. 2 - Když maso změkne, vyndáme ho na talíř, do hrnce vložíme na kostičky nakrájené papriky a na menší kousky nakrájenou jarní cibulku i se zelenými částmi, vše důkladně promícháme a dle potřeby můžeme dolít vývar. Vše necháme přejít 5 minut varem a je hotovo. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo ječné kroupy. Dobrou chuť.