Postup
1 - Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Nakrájené maso dle chuti osolíme. Do bílků přidáme pálivou papriku,kukuřičný škrob a vše důkladně promícháme. Ve woku na oleji povaříme na nudličky nakrájenou papriku a na užší hranolky nakrájené kedlubny. Za občasného promíchání povaříme zeleninu 7 minut. Zeleninu vyndáme z pánve. Do woku dle potřeby přidáme olej, maso promícháme s bílky a vložíme do woku na rozehřátý olej. 2 - Nudličky promícháváme a smažíme dokud se maso zcela nezatáhne. Potom přidáme víno,sojovou omáčku a vše podlijeme vývarem tak, aby se maso dusilo. Podusíme pod pokličkou za občasného promíchání 12 minut na mírně staženém plameni. Vypneme plamen, vrátíme zpět zeleninu a máme hotovo. Kuřecí nudličky podávejte s jasmínovou rýží ozdobenou čerstvým koriandrem. Dobrou chuť.