hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    dominikánské kuře (3).JPGdominikánské kuře (2).JPG
    • dominikánské kuře (3).JPG
    • dominikánské kuře (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme, osolíme a osmahneme na másle z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. maso podlijeme drůbežím vývarem. Potom porce kuřete lehce nadzvedneme a pod porce vložíme na kostičky nakrájené brambory. Dolijeme vývar tak, aby brambory byly pod vodou. Dusíme pod pokličkou dokud brambory nezměknou. potom dle chuti přidáme trochu soli a pod porce masa vložíme na čtvrtky nakrájené žampiony. Plamen stáhneme na polovinu a povaříme pod pokličkou 6 minut. Na talíři ozdobíme jednotlivé porce napůlenými cherry rajčaty. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz