hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (2).JPGpERSKÝ KUŘECÍ pilaf (4).JPG
    • pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (2).JPG
    • pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a osolíme. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme všechno koření a důkladně vše promícháme. Potom vložíme na tuto podestýlku porce kuřete a povaříme z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Potom vše podlijeme drůbežím vývarem, ale jenom tak, aby se maso dusilo a dle chuti osolíme. Stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud kuře není měkké. Potom přidáme nasekané mandle a hrozinky a podusíme omáčku na staženém plameni ještě 7 minut. Na talíři přelijte kuře omáčkou a ozdobte ho lístky čerstvé máty. Na fotce ji neuvidíte, protože šéfkuchař má místo hlavy cedník...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz