hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (2).JPGpERSKÝ KUŘECÍ pilaf (4).JPG
    • pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (2).JPG
    • pERSKÝ KUŘECÍ pilaf (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a osolíme. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme všechno koření a důkladně vše promícháme. Potom vložíme na tuto podestýlku porce kuřete a povaříme z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Potom vše podlijeme drůbežím vývarem, ale jenom tak, aby se maso dusilo a dle chuti osolíme. Stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud kuře není měkké. Potom přidáme nasekané mandle a hrozinky a podusíme omáčku na staženém plameni ještě 7 minut. Na talíři přelijte kuře omáčkou a ozdobte ho lístky čerstvé máty. Na fotce ji neuvidíte, protože šéfkuchař má místo hlavy cedník...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz