Postup
1 - Kuře uvaříme ideálně v tlakovém hrnci do měkka tak, aby se z kuřete dalo obrat všechno maso. Obvykle stačí 25 minut od začátku syčení hrnce. Kuře nechte zcela vychladnout, oberte z něj všechno maso a nakrájejte ho na menší kousky. 2 - Mezitím si v rýžovaru připravíme rýži. Ve woku na malém množství oleje nejprve zpěníme cibulku nakrájenou na drobno, česnek nakrájený na plátky, vložíme maso nakrájené na menší kousky,následně přidáme papriky nakrájené na kostičky, všechno koření i cukr a rajčata nasekaná v sekáčku na kaši, surimi nebo krabí maso nakrájené na kostičky, sojovou omáčku a citronovou šťávu. Dle chuti směs osolíme a vše důkladně promícháme. Směs povaříme pod pokličkou 7 minut na mírně staženém plameni za občasného promíchání. Vše nakonec promícháme důkladně s uvařenou rýží a tím je vše hotovo. Hotový pokrm ozdobte nasekanými mandlemi. Dobrou chuť.