hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuře lousiette (5).JPGkuře lousiette (6).JPG
    • kuře lousiette (5).JPG
    • kuře lousiette (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme, osolíme a z obou stran osmahneme na oleji tak, aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme víno a koňak, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a všechno koření. Přilijeme 1 - 2 naběračky drůbežího vývaru a vše přivedeme k varu. Když začne vývar probublávat, téměř stáhneme plamen a dusíme kuře pod pokličkou 40 minut. Dle potřeby můžete dolít trochu vývaru, ale nejspíše to nebude potřeba. Omáčku trochu osolte 2 - Po uplynutí času na dušení, přilijeme 2 naběračky vývaru, přidáme na kostičky nakrájenou okurku a opět přivedeme k varu. Povaříme omáčku 3 minuty, dle potřeby omáčku dosolíme, stáhneme plamen na polovic a přidáme žloutky promíchané s mlékem. Mícháme omáčku cca 1 minutu. Na talíři zdobíme jednotlivé porce kostičkami uzeného masa a čerstvou petrželkou. Podávejte s dušenou rýží, ideálně jasmínovou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz