Postup
1 - Pokud budete vařit recept z celého kuřete naporcujte ho alespoň na 4 díly. Jednotlivé porce osolíme a poprášíme lehce mletou paprikou. 2 - Porce masa lehce osmahneme po obou stranách na másle a prozatím je vyndáme na talíř. Do výpeku dle potřeby přidáme máslo a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Vše asi minutku mícháme na mírně staženém plameni. Přidáme lžíci hladké mouky a vše metličkou dobře promícháme. Potom přilijeme 350 ml drůbežího vývaru nebo vody, opět vše dobře promícháme metličkou, přivedeme k varu, vrátíme zpět porce masa a dusíme dokud není maso měkké. Omáčku dle chuti dosolíme. Na talíři přelijte jednotlivé porce omáčkou. Vhodnou přílohou je dušená rýže. Dobrou chuť.