hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Příšovické kuřecí ragů (2).JPGPříšovické kuřecí ragů (1).JPG
    • Příšovické kuřecí ragů (2).JPG
    • Příšovické kuřecí ragů (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme kuře a na špalíčky nakrájenou kořenovou zeleninu, zalijeme vodou a osolíme. Od začátku kdy hrnec začne syčte, vařte kuře se zeleninou 30 minut. 2 - Kuře vyndáme z vývaru, necháme ho zchladnout tak, aby jsme z něj mohli sundat kůži a obrat maso. Maso nakrájíme na menší kousky. 3 - Z másla a mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme 500 ml zchladlého vývaru a dobře metličkou promícháme. Přidáme tymián, hřebíček a bobkový list, přilijeme víno, trochu směs osolíme. Přivedeme k varu, trochu stáhneme plamen a povaříme pod pokličkou 10 minut. Pak přidáme smetanu a žloutky a vše dobře promícháme metličkou, vložíme do omáčky maso a prohřejeme ještě 3 minuty. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz