hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Příšovické kuřecí ragů (2).JPGPříšovické kuřecí ragů (1).JPG
    • Příšovické kuřecí ragů (2).JPG
    • Příšovické kuřecí ragů (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme kuře a na špalíčky nakrájenou kořenovou zeleninu, zalijeme vodou a osolíme. Od začátku kdy hrnec začne syčte, vařte kuře se zeleninou 30 minut. 2 - Kuře vyndáme z vývaru, necháme ho zchladnout tak, aby jsme z něj mohli sundat kůži a obrat maso. Maso nakrájíme na menší kousky. 3 - Z másla a mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme 500 ml zchladlého vývaru a dobře metličkou promícháme. Přidáme tymián, hřebíček a bobkový list, přilijeme víno, trochu směs osolíme. Přivedeme k varu, trochu stáhneme plamen a povaříme pod pokličkou 10 minut. Pak přidáme smetanu a žloutky a vše dobře promícháme metličkou, vložíme do omáčky maso a prohřejeme ještě 3 minuty. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz