hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Smažená_kr_stehna_rozmaryn (1).JPGuhlířina (2).JPGSmažená_kr_stehna_rozmaryn (2).JPG
    • Smažená_kr_stehna_rozmaryn (1).JPG
    • uhlířina (2).JPG
    • Smažená_kr_stehna_rozmaryn (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Stehna přepůlíme v klobu, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a lehce potřeme olejem. Takto připravená stehna necháme odležet 2 hodiny v lednici. 2 - Mezitím si připravíme uhlířinu. Brambory oloupeme a uvaříme s kmínem v osolené vodě do měkka. V tlakovém hrnci uvaříme v osolené vodě kroupy. Od doby kdy začne hrnec syčet, si nařiďte minutku na 25 minut. Kroupy sceďte. Brambory také scedíme a rozšťoucháme, přidáme kysané zelí, uvařené kroupy a na kostičky nakrájenou rozpuštěnou slaninu. Vše důkladně promícháme. 3 - Ve šlehači vyšleháme z bílků a špetky soli tuhý sníh. Potom do něj přešleháme žloutky,mouku,vodu, olej a všechny ostatní suroviny. V těstíčku obalujeme stehna, která v oleji ihned osmahneme. Na talíři pokládejte stehna na uhlířinu. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso







  • Na uhlířinu









  • Na testíčko













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz