hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Smažená_kr_stehna_rozmaryn (1).JPGuhlířina (2).JPGSmažená_kr_stehna_rozmaryn (2).JPG
    • Smažená_kr_stehna_rozmaryn (1).JPG
    • uhlířina (2).JPG
    • Smažená_kr_stehna_rozmaryn (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Stehna přepůlíme v klobu, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a lehce potřeme olejem. Takto připravená stehna necháme odležet 2 hodiny v lednici. 2 - Mezitím si připravíme uhlířinu. Brambory oloupeme a uvaříme s kmínem v osolené vodě do měkka. V tlakovém hrnci uvaříme v osolené vodě kroupy. Od doby kdy začne hrnec syčet, si nařiďte minutku na 25 minut. Kroupy sceďte. Brambory také scedíme a rozšťoucháme, přidáme kysané zelí, uvařené kroupy a na kostičky nakrájenou rozpuštěnou slaninu. Vše důkladně promícháme. 3 - Ve šlehači vyšleháme z bílků a špetky soli tuhý sníh. Potom do něj přešleháme žloutky,mouku,vodu, olej a všechny ostatní suroviny. V těstíčku obalujeme stehna, která v oleji ihned osmahneme. Na talíři pokládejte stehna na uhlířinu. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso







  • Na uhlířinu









  • Na testíčko













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz