hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    turecký kuřecí pilaf (4).JPGturecký kuřecí pilaf (3).JPG
    • turecký kuřecí pilaf (4).JPG
    • turecký kuřecí pilaf (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci vaříme kuře se surovinami z předpisu na vývar. Měkké kuře vyndáme z hrnce (od doby začátku vaření, povaříme na plný plamen 30 - 35 minut, dle velikosti kuřete), vývar scedíme, ale nevyléváme. 2 - Rýži osmahneme na oleji, zalijeme ji litrem vývaru, přidáme hrozinky, všechno koření, dle chuti sůl, papriku nakrájenou na kostičky, vše dobře promícháme a vaříme dokud rýže není měkká. Rýži je nutné často míchat aby se nepřipálila. Dle potřeby dolívejte vývarem. 3 - Mezitím si na malém množství oleje povaříme obrané a nakrájené maso z kuřete, směs trochu osolíme a přidáme karí, nasekané mandle a cukr. Promícháme a povaříme 5 minut za častého míchání. Tuto směs promícháme s uvařenou rýží. Pokud máte pocit, že rýže není stále měkká přikryjte hrnec pokličkou a utěrkou a nechte ji v troubě dojít. Na talíři posypte jednotlivé porce nasekanými mandlemi. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar









  • Ostatní














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz