Postup
1 - V tlakovém hrnci vaříme kuře se surovinami z předpisu na vývar. Měkké kuře vyndáme z hrnce (od doby začátku vaření, povaříme na plný plamen 30 - 35 minut, dle velikosti kuřete), vývar scedíme, ale nevyléváme. 2 - Rýži osmahneme na oleji, zalijeme ji litrem vývaru, přidáme hrozinky, všechno koření, dle chuti sůl, papriku nakrájenou na kostičky, vše dobře promícháme a vaříme dokud rýže není měkká. Rýži je nutné často míchat aby se nepřipálila. Dle potřeby dolívejte vývarem. 3 - Mezitím si na malém množství oleje povaříme obrané a nakrájené maso z kuřete, směs trochu osolíme a přidáme karí, nasekané mandle a cukr. Promícháme a povaříme 5 minut za častého míchání. Tuto směs promícháme s uvařenou rýží. Pokud máte pocit, že rýže není stále měkká přikryjte hrnec pokličkou a utěrkou a nechte ji v troubě dojít. Na talíři posypte jednotlivé porce nasekanými mandlemi. Dobrou chuť.