hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    turecký kuřecí pilaf (4).JPGturecký kuřecí pilaf (3).JPG
    • turecký kuřecí pilaf (4).JPG
    • turecký kuřecí pilaf (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci vaříme kuře se surovinami z předpisu na vývar. Měkké kuře vyndáme z hrnce (od doby začátku vaření, povaříme na plný plamen 30 - 35 minut, dle velikosti kuřete), vývar scedíme, ale nevyléváme. 2 - Rýži osmahneme na oleji, zalijeme ji litrem vývaru, přidáme hrozinky, všechno koření, dle chuti sůl, papriku nakrájenou na kostičky, vše dobře promícháme a vaříme dokud rýže není měkká. Rýži je nutné často míchat aby se nepřipálila. Dle potřeby dolívejte vývarem. 3 - Mezitím si na malém množství oleje povaříme obrané a nakrájené maso z kuřete, směs trochu osolíme a přidáme karí, nasekané mandle a cukr. Promícháme a povaříme 5 minut za častého míchání. Tuto směs promícháme s uvařenou rýží. Pokud máte pocit, že rýže není stále měkká přikryjte hrnec pokličkou a utěrkou a nechte ji v troubě dojít. Na talíři posypte jednotlivé porce nasekanými mandlemi. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar









  • Ostatní














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz