hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuře ze zimní hájovny (1).JPGkuře ze zimní hájovny (5).JPG
    • kuře ze zimní hájovny (1).JPG
    • kuře ze zimní hájovny (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a z odřezků si připravíme vývar. Porce kuřete osolíme, poprášíme mletou sladkou paprikou a osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo. Porce potom vyndáme na talíř, do výpeku přidáme dle potřeby trochu sádla a zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přilijeme víno, přidáme rozmarýn, houby a pálivou papriku, vložíme zpět porce masa a dolijeme vývarem tak, aby se vše dusilo. Dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké, obvykle stačí 20 minut. Během dušení dle potřeby přilévejte vývar. 2 - kroupy vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a uvaříme. Obvykle stačí 15 - 20 minut a kroupy jsou krásně měkké. A rychle. Na talíři polijte porci masa i kroupy omáčkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz