hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuře ze zimní hájovny (1).JPGkuře ze zimní hájovny (5).JPG
    • kuře ze zimní hájovny (1).JPG
    • kuře ze zimní hájovny (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a z odřezků si připravíme vývar. Porce kuřete osolíme, poprášíme mletou sladkou paprikou a osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo. Porce potom vyndáme na talíř, do výpeku přidáme dle potřeby trochu sádla a zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přilijeme víno, přidáme rozmarýn, houby a pálivou papriku, vložíme zpět porce masa a dolijeme vývarem tak, aby se vše dusilo. Dusíme pod pokličkou dokud maso není měkké, obvykle stačí 20 minut. Během dušení dle potřeby přilévejte vývar. 2 - kroupy vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a uvaříme. Obvykle stačí 15 - 20 minut a kroupy jsou krásně měkké. A rychle. Na talíři polijte porci masa i kroupy omáčkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz