hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuře_v_sardelové omáčce (2).JPGkuře_v_sardelové omáčce (1).JPG
    • kuře_v_sardelové omáčce (2).JPG
    • kuře_v_sardelové omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a osolíme. Kořenovou zeleninu nakrájíme - nastrouháme na tenké plátky, cibuli nakrájíme na drobno. Tuto zeleninovou směs lehce 2 minuty osmahnme na oleji, potom vložíme do hrnce osolené a naporcované kuře. Z odřezků si připravíme lehký a rychlý vývar. Porce kuřete zalijeme 250 ml vody a dusíme pod pokličkou. 2 - Mezitím si z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji 350 ml vývaru, přivedeme k varu, přidáme sardelovou pastu, vše dobře promícháme metličkou a na staženém plameni za občasného promíchání povaříme 10 minut. Směs přilijeme k porcím masa a dusíme ještě 10 minut. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz