hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rumcajsovo kuře na jalovci  (1).JPGRumcajsovo kuře na jalovci  (2).JPG
    • Rumcajsovo kuře na jalovci  (1).JPG
    • Rumcajsovo kuře na jalovci  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce masa osolíme a osmahneme na oleji tak, aby se maso zatáhlo. Maso prozatím vyndáme na talíř a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Cibuli 1/2 minuty zasmahneme, přidáme 1/2 předepsaného vína, jalovec, vše osolíme a opepříme, vrátíme zpět porce masa, přidáme 2 - 3 naběračky drůbežího vývaru, přivedeme k varu, trochu stáhneme plamen a dusíme. 2 - Porce dusíme 20 - 25 minut, dle velikosti porcí. V polovině dušení přidáme rajčatový protlak, zbytek vína a dle chuti dosolíme, případně dle potřeby přidáme drůbeží vývar. Podávejte s dušenou rýží nebo pečeným bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz