hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Chalupářské kuře na karí (4).JPGChalupářské kuře na karí (2).JPG
    • Chalupářské kuře na karí (4).JPG
    • Chalupářské kuře na karí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a porce osolíme. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme naporcované kuře. Porce osmahneme po obou stranách tak, aby se maso zatáhlo. Kuře lehce podlijeme vodou tak, aby se maso dusilo, přidáme koření a dle chuti dosolíme. Přivedeme k varu, trochu stáhneme plamen a za občasného promíchání podusíme 20 - 25 minut dle velikosti porcí. tři minuty před koncem dušení vlijeme kysanou smetanu a dochutíme citronovou šťávou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz