hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kachna na hlávkovém zelí (4).JPGKachna na hlávkovém zelí (2).JPG
    • Kachna na hlávkovém zelí (4).JPG
    • Kachna na hlávkovém zelí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu naporcujeme, lehce osolíme a vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou, kterou osolíme. Přivedeme k varu a povaříme 20 minut. Kachnu vyndáme a vývar nevyléváme. 2 - Zelí nakrouháme, osolíme, vložíme na rozpálené sádlo, promícháme, zalijeme 200 l vody, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Potom přidáme spařená, oloupaná a nasekaná rajčata, znovu promícháme, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 10 minut. Přidáme mletou papriku a saturejku, k překvapení všech znovu promícháme a tuto směs rozložíme na zapékací pekáč. Na zelí rozložíme porce kachny, zalijeme 2 - 3 naběračkami vývaru z kachny, pekáč zakryjeme víkem a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 45 - 50 minut, dle velikosti porcí. Během pečení kachnu alespoň jednou přelijeme šťávou. Přílohu již dávat nemusíte, zelí je dost. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz