Postup
1 - Z vykoštěného kuřete stáhneme kůži tak jak to jen půjde a maso nakrájíme na menší kousky. na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, osolíme a za občasného promíchání povaříme 5 minut. Maso potom zalijeme kuřecím vývarem a dusíme maso do měkka. 2 - Ve druhém hrnci osmahneme na másle mrkev, celer a petržel nastrouhané na tenké plátky. zeleninu zlehka zasmahneme a zalijeme vodou aby se zelenina dusila. Přidáme všechno koření a dle chuti osolíme. Přivedeme k varu a dusíme 10 minut. Dušenou zeleninu s vydušeným vývarem vlijeme ke kuřecímu masu, promícháme, stáhneme plamen a povaříme 7 minut. Nakonec přidáme kysanou smetanu a na staženém plameni necháme přejít 3 minuty varem. Podávejte s těstovinami. Dobrou chuť.