hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře po marseillsku  (4).JPGKuře po marseillsku  (2).JPG
    • Kuře po marseillsku  (4).JPG
    • Kuře po marseillsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1- Kuře naporcujeme, pokud použijete stehna, rozdělte je na spodní a horní části. Porce masa osolíme. Na oleji krátce osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a na této slanině osmahneme porce kuřete z obou stran tak aby se maso zatáhlo. Přidáme cibuli nasekanou s česnekem v sekáčku, zalijeme vínem, přidáme protlak, olivy a pepř. vše přivedeme k varu. Stáhneme výrazně plamen a dusíme pozvolna dle velikosti porci, obvykle 30 minut. Během dušení vše promíchávejte aby se nic nepřipálilo. Podávejte s bramborem nebo bílou francouzskou bagetou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz