hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře po marseillsku  (4).JPGKuře po marseillsku  (2).JPG
    • Kuře po marseillsku  (4).JPG
    • Kuře po marseillsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1- Kuře naporcujeme, pokud použijete stehna, rozdělte je na spodní a horní části. Porce masa osolíme. Na oleji krátce osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a na této slanině osmahneme porce kuřete z obou stran tak aby se maso zatáhlo. Přidáme cibuli nasekanou s česnekem v sekáčku, zalijeme vínem, přidáme protlak, olivy a pepř. vše přivedeme k varu. Stáhneme výrazně plamen a dusíme pozvolna dle velikosti porci, obvykle 30 minut. Během dušení vše promíchávejte aby se nic nepřipálilo. Podávejte s bramborem nebo bílou francouzskou bagetou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz