hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Plněné papriky na grilu  (8).JPGPlněné papriky na grilu  (6).JPGPlněné papriky na grilu  (4).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (8).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (6).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, sýr rozdrobíme a slaninu nakrájíme na kostičky. Maso zalijeme vodou tak aby se dusilo, trochu osolíme a vaříme 15 -20 minut (dle velikosti porcí) než maso změkne. Maso scedíme, ale nevyléváme. Maso necháme vychladnout, promícháme ho s anglickou slaninou a sýrem. Směsí plníme papriky, které vložíme do zapékacího pekáče. 2 - Pečeme pod grilem předehřátým na 220 stupňů 20 minut ze dvou stran (papriky tedy není nutno otáčet po celém obvodu, otočte je pouze jednou). Z vrchu bude povrch paprik trochu připálený. Toho se vůbec nelekejte, takto se spálí jenom vrchní slupka. Papriky necháme trochu vychladnout, pekáč přeložte asi na 10 minut utěrkou. Slupka z paprik zkrabatí a pak jde lehce stáhnout. Před podáváním tedy lehce odstraníte tu trochu do tmavá zbarvenou část. Je to přirozená vlastnost grilované papriky. Její chuť si jistě zamilujete. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz