hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Plněné papriky na grilu  (8).JPGPlněné papriky na grilu  (6).JPGPlněné papriky na grilu  (4).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (8).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (6).JPG
    • Plněné papriky na grilu  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, sýr rozdrobíme a slaninu nakrájíme na kostičky. Maso zalijeme vodou tak aby se dusilo, trochu osolíme a vaříme 15 -20 minut (dle velikosti porcí) než maso změkne. Maso scedíme, ale nevyléváme. Maso necháme vychladnout, promícháme ho s anglickou slaninou a sýrem. Směsí plníme papriky, které vložíme do zapékacího pekáče. 2 - Pečeme pod grilem předehřátým na 220 stupňů 20 minut ze dvou stran (papriky tedy není nutno otáčet po celém obvodu, otočte je pouze jednou). Z vrchu bude povrch paprik trochu připálený. Toho se vůbec nelekejte, takto se spálí jenom vrchní slupka. Papriky necháme trochu vychladnout, pekáč přeložte asi na 10 minut utěrkou. Slupka z paprik zkrabatí a pak jde lehce stáhnout. Před podáváním tedy lehce odstraníte tu trochu do tmavá zbarvenou část. Je to přirozená vlastnost grilované papriky. Její chuť si jistě zamilujete. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz