hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (6).JPGJečné kroupy na oreganu po Pražsku (2).JPG
    • Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (6).JPG
    • Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kroupy řádně propláchneme horkou vodou, vložíme je do tlakového hrnce a uvaříme je v osolené vodě. Kroupy vaříme od začátku syčené hrnce 30 minut. 2 - Papriky nakrájíme na kostičky, rajčata nasekáme v sekáčku na kaši a jarní cibulky nakrájíme i se zelenými čaásmi na menší kouky. Vše vložíme do hrnce, přidáme, oregano, pepř a sůl, všechno důkladně promícháme, přivedem k varu a povaříme 5 minut. 3 - Zapékací pekáč vymažeme máslem, vložíme do ní kroupy, které promícháme se zeleninovou směsí. Vejce rozšleháme, osolíme a opět promícháme se směsí v pekáči. Pekáč zakryjeme alobalem, vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů a zapékáme 25 minut. Poté sundáme alobal a dopečeme ještě 5 minut. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz