hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (6).JPGJečné kroupy na oreganu po Pražsku (2).JPG
    • Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (6).JPG
    • Ječné kroupy na oreganu po Pražsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kroupy řádně propláchneme horkou vodou, vložíme je do tlakového hrnce a uvaříme je v osolené vodě. Kroupy vaříme od začátku syčené hrnce 30 minut. 2 - Papriky nakrájíme na kostičky, rajčata nasekáme v sekáčku na kaši a jarní cibulky nakrájíme i se zelenými čaásmi na menší kouky. Vše vložíme do hrnce, přidáme, oregano, pepř a sůl, všechno důkladně promícháme, přivedem k varu a povaříme 5 minut. 3 - Zapékací pekáč vymažeme máslem, vložíme do ní kroupy, které promícháme se zeleninovou směsí. Vejce rozšleháme, osolíme a opět promícháme se směsí v pekáči. Pekáč zakryjeme alobalem, vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů a zapékáme 25 minut. Poté sundáme alobal a dopečeme ještě 5 minut. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz