hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hanácký bramorák s olomouckými tvarůžky (5).JPGhanácký bramorák s olomouckými tvarůžky (4).JPG
    • hanácký bramorák s olomouckými tvarůžky (5).JPG
    • hanácký bramorák s olomouckými tvarůžky (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z bílků, špetky soli a pár kapek citronové šťávy si vyšleháme tuhý sníh. Brambory nastrouháme stejně jako na klasický bramborák. Přidáme prolisovaný česnek, všechno koření, dle chuti sůl, žloutky a vše důkladně promícháme. Potom přidáme kysanou smetanu a znovu vše promícháme. Nakonec přidáme sníh, který opatrně vmícháme do těsta. Bramboráky smažte výhradně na sádle, budou mít vynikající chuť, nesrovnatelnou se smažením na oleji. Na střed každého hotového horkého bramboráku rozložíme na kostičky nakrájené kolečko syrečků a okolo nich posypeme bramborák strouhaným sýrem. Ihned podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz