hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slezské zelné placky (5).JPGSlezské zelné placky (3).JPGSlezské zelné placky (2).JPG
    • Slezské zelné placky (5).JPG
    • Slezské zelné placky (3).JPG
    • Slezské zelné placky (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kysané zelí scedíme, trochu z něj ještě vymačkáme vodu a pokrájíme na menší kousky. V míse dobře promícháme pokrájené zelí s ostatními surovinami, těsto také trochu osolíme. 2 - Placky můžeme usmažit jako bramboráky, pokud se rozhodnete pro tuto variantu doporučuji smažit na sádle, které dodá plackám úžasnou chuť. Placky také můžete péct. Pečeme je v troubě předehřáté na 210 stupňů 15 minut. Na plech položíme pečící papír a a za pomoci kruhového tvořítka např. na rýži, vytvoříme kulaté placky vysoké cca 1 cm. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz