hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slezské zelné placky (5).JPGSlezské zelné placky (3).JPGSlezské zelné placky (2).JPG
    • Slezské zelné placky (5).JPG
    • Slezské zelné placky (3).JPG
    • Slezské zelné placky (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kysané zelí scedíme, trochu z něj ještě vymačkáme vodu a pokrájíme na menší kousky. V míse dobře promícháme pokrájené zelí s ostatními surovinami, těsto také trochu osolíme. 2 - Placky můžeme usmažit jako bramboráky, pokud se rozhodnete pro tuto variantu doporučuji smažit na sádle, které dodá plackám úžasnou chuť. Placky také můžete péct. Pečeme je v troubě předehřáté na 210 stupňů 15 minut. Na plech položíme pečící papír a a za pomoci kruhového tvořítka např. na rýži, vytvoříme kulaté placky vysoké cca 1 cm. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz