hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krušnohorský harulák (6).JPGKrušnohorský harulák (7).JPGKrušnohorský harulák (4).JPGKrušnohorský harulák (2).JPGKrušnohorský harulák (3).JPG
    • Krušnohorský harulák (6).JPG
    • Krušnohorský harulák (7).JPG
    • Krušnohorský harulák (4).JPG
    • Krušnohorský harulák (2).JPG
    • Krušnohorský harulák (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory oloupeme a nastrouháme jako na bramborák. Na suché pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Slaninu promícháváme aby se pánev omastila. Potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a povaříme 1 minutu za občasného promíchání. Směs vložíme k bramborům, přidáme všechny ostatní předepsané suroviny, dle chuti osolíme, vložíme i sádlo a vše dobře promícháme. Takto připravené těsto vložíme na pečící papír a na plechu pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů. Hotovo. Harulák je vynikající pochoutka, jednoduchá, snadná a levná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Od: The Žrout


    Excelentní dobrota. A nesmaží se, ale peče!



    Od Beruska21 pro : The Žrout


    Děkuji.


    1


    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz