hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Krušnohorský harulák (6).JPGKrušnohorský harulák (7).JPGKrušnohorský harulák (4).JPGKrušnohorský harulák (2).JPGKrušnohorský harulák (3).JPG
    • Krušnohorský harulák (6).JPG
    • Krušnohorský harulák (7).JPG
    • Krušnohorský harulák (4).JPG
    • Krušnohorský harulák (2).JPG
    • Krušnohorský harulák (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory oloupeme a nastrouháme jako na bramborák. Na suché pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Slaninu promícháváme aby se pánev omastila. Potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a povaříme 1 minutu za občasného promíchání. Směs vložíme k bramborům, přidáme všechny ostatní předepsané suroviny, dle chuti osolíme, vložíme i sádlo a vše dobře promícháme. Takto připravené těsto vložíme na pečící papír a na plechu pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů. Hotovo. Harulák je vynikající pochoutka, jednoduchá, snadná a levná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Od: The Žrout


    Excelentní dobrota. A nesmaží se, ale peče!



    Od Beruska21 pro : The Žrout


    Děkuji.


    1


    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz