hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Houbařský bramborák (2).JPGHoubařský bramborák (1).JPG
    • Houbařský bramborák (2).JPG
    • Houbařský bramborák (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby nakrájíme na drbno a podusíme je na másle 5 minut. Houby dusíme na zpola staženém plameni. Podušené houby necháme vychladnout. Mezitím si nastrouháme brambory a promícháme je se solí, vejci moukou a prolisovaným česnekem. Přidáme vychladlé houby a znovu dobře vše promícháme. Bramboráky smažíme v nepřilnavé pánvi na troše sádla. Rozhodně nesmažte tuhle pochoutku v olejové lázni...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz