Postup
1 - Vepřové maso nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Takto připravené porce dáme nakrátko z obou stran osmahnout aby se maso zatáhlo a vyndáme je z hrnce na talíř. Do stejného oleje vložíme na jemno nakrájenou cibuli a v případě potřeby dolijeme olej. Pak přidáme na tenké plátky pokrájené žampiony, promícháme a znovu asi 3 minuty osmahneme a mícháme. Přidáme protlak, podlijeme trochou vody a za občasného míchání dusíme 12 minut. 2 - Porce masa poklademe do zapékacího pekáče, na jednotlivé porce vložíme přeložená kolečka eidamu a vše zalijeme podušenou houbovou směsí. Grilujeme v troubě na 200 stupňů cca 20 - 25 minut dle výšky masa. Podávejte s bramborem a zeleninovou přílohou. Dobrou chuť.