hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (3).JPGGrilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (2).JPGGrilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (1).JPG
    • Grilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (3).JPG
    • Grilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (2).JPG
    • Grilovaná vepřová pečeně s houbovou zálivkou (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové maso nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Takto připravené porce dáme nakrátko z obou stran osmahnout aby se maso zatáhlo a vyndáme je z hrnce na talíř. Do stejného oleje vložíme na jemno nakrájenou cibuli a v případě potřeby dolijeme olej. Pak přidáme na tenké plátky pokrájené žampiony, promícháme a znovu asi 3 minuty osmahneme a mícháme. Přidáme protlak, podlijeme trochou vody a za občasného míchání dusíme 12 minut. 2 - Porce masa poklademe do zapékacího pekáče, na jednotlivé porce vložíme přeložená kolečka eidamu a vše zalijeme podušenou houbovou směsí. Grilujeme v troubě na 200 stupňů cca 20 - 25 minut dle výšky masa. Podávejte s bramborem a zeleninovou přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz