hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilované vepřové v marinádě badián (1).JPGGrilované vepřové v marinádě badián (3).JPG
    • Grilované vepřové v marinádě badián (1).JPG
    • Grilované vepřové v marinádě badián (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Uvedené ingredience promícháme a vytvoříme marinádu. Maso lehce osolíme, potřeme marinádou a necháme v lednici přes noc. 2 - Pokud grilujeme v troubě, grilujeme na 160 stupňů 35 minut. Pod grilovací mřížkou je dobré mít pekáček s trochou vody. Tuk z masa do ní odkape a vytvoříte si tak sos, který pak s masem na talíři chutná skvěle. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz