hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    grilované vepřové na salátové podestýlce (6).JPGgrilované vepřové na salátové podestýlce (7).JPG
    • grilované vepřové na salátové podestýlce (6).JPG
    • grilované vepřové na salátové podestýlce (7).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V zapékací míse dobře promícháme všechny předepsané suroviny na marinádu. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a lehce osolíme. Marinádou potom potřeme plátky masa, pekáč zakryjme potravinářskou folií a necháme maso marinovat alespoň 2 hodiny v lednici. 2 - Marinované maso grilujeme v troubě s grilem předehřátým na 190 stupňů. Doba grilování samozřejmě záleží na velikosti (výšce) plátků masa. Obvykle stačí 15 minut po každé straně, ale každá trouba peče i griluje trochu jinak. Mezitím si připravíme salátovou podestýlku a česnekový dip. 3 - Římský salát nakrájíme na menší kousky, salátovou okurku na kostičky, olivy na kroužky, cibuli na drobno, chilli papričku na drobno, cibuli na drobno. Přidejte trochu soli, nasekaný kopr olej a ocet. Vše důkladně promíchejte. Řecké jogurty promíchejte s trochou soli a prolisovaným česnekem a dip je hotový. 4 - Na talíř rozložíme salátovou podestýlku, na ni plátek masa a po stranách dejte česnekový dip. Ten si potom na talíři můžete promíchat se salátem nebo do něj jen namáčet maso. Jak kdo chce. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu









  • Na salátovou podestýlku











  • Na dip






  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz