Postup
1 - Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, promícháme a přidáme všechny ostatní ingredience na marinádu a vše znovu důkladně promícháme. Maso necháme odležet 2 hodiny v lednici. 2 - Maso vložíme do pekáče a pečeme pod grilem předehřátým na 210 stupňů 35 minut. Během grilování maso promíchávejte. Mezitím si připravíme tzatziky. Okurku nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme v míse v lednici hodinu vybrečet, neboli pustit šťávu. Bílý jogurt promícháme s olivovým olejem, přidáme prolisovaný česnek, všechny ostatní suroviny a okurku i se šťávou. Vše důkladně promícháme. Tzatziky zatím nechte v lednici. 3 - Když je maso hotové, rozložíme ho na talíři na pita chleba a bohatě polijeme tzatzikovou omáčkou. A to je vše. Dobrou chuť.