hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (4).JPGGrilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (2).JPGGrilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (1).JPG
    • Grilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (4).JPG
    • Grilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (2).JPG
    • Grilovaný pstruh s  hobovo cibulovým přelivem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruha očistíme, osolíme a opepříme a necháme odležet v lednici alespoň 2 hodiny, sůl se tak lépe natáhne do masa. 2 - V hrnci rozehřejeme 2 lžíce másla do kterého přidáme 2 lžíce oleje (máslo se pak nepřipaluje) osmahneme v něm na jemno nakrájené žampiony, asi tak jednu minutu, pak přidáme cibuli, kterou jsme si na struhadle nakrájeli na kroužky. Vše důkladně promícháme a povaříme 3 minuty. Pak přidáme 150 ml vody, osolíme a přidáme šťávu z 1/2 citronu. Vše povaříme 12 minut a máme hotový přeliv. 3 - Pstruha položíme na gril a navrch poklademe 2 tenké plátky másla, pod rošt dáme nádobu s trochou vody na zachytávání šťávy (ale popravdě ze pstruha jí moc není..) a másla které z ryby odkape. Pokud grilujeme pstruha v domácím grilu (v troubě) nastavíme teplotu na 170 stupňů. Pstruha v předehřáté troubě grilujeme po obou stranách 15 minut. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz