hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilovaná pražma v zelené omáčce  (4).JPGGrilovaná pražma v zelené omáčce  (2).JPGGrilovaná pražma v zelené omáčce  (6).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (4).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (2).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmu očistíme od šupin. V mixéru - sekáčku, dobře rozmixujeme všechny uvedené suroviny s olejem. Pražmu z každé strany dvakrát nařízneme a potřeme marinádou z mixéru. Potíráme v zářezech, z vrchu po obou stranách a v dutině po vnitřnostech. Rybu necháme několik hodin, ideálně přes noc v chladničce. 2 - Rybu grilujeme na 185 stupňů 8 minut z každé strany. Během grilování porce potřeme zbytkem marinády, která nám zůstala na talíři. Podávejte se salátem nebo ji snězte prostě jak je. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz