hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Grilovaná pražma v zelené omáčce  (4).JPGGrilovaná pražma v zelené omáčce  (2).JPGGrilovaná pražma v zelené omáčce  (6).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (4).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (2).JPG
    • Grilovaná pražma v zelené omáčce  (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmu očistíme od šupin. V mixéru - sekáčku, dobře rozmixujeme všechny uvedené suroviny s olejem. Pražmu z každé strany dvakrát nařízneme a potřeme marinádou z mixéru. Potíráme v zářezech, z vrchu po obou stranách a v dutině po vnitřnostech. Rybu necháme několik hodin, ideálně přes noc v chladničce. 2 - Rybu grilujeme na 185 stupňů 8 minut z každé strany. Během grilování porce potřeme zbytkem marinády, která nám zůstala na talíři. Podávejte se salátem nebo ji snězte prostě jak je. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz